Scroll naar beneden voor alle menu's.
Gelieve allergieën op voorhand te melden bij uw reservatie aub.
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.
Op zaterdagmiddag vanaf 25 personen.
Alle voorwaarden vindt u hier.
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Canneloni van rivierkreeftjes – mousse van forel– groene asperges
Carpaccio van Belgisch wit/blauw – Parmezaan – truffelmayonnaise
Gravelax – witte asperge – zure room
***
Sliptongen – rauwkost –frietjes
Lamsfilet – peultjes – zilveruitjes– gratin aardappelen
Filet mignon of filet pur (+ € 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Tarte Tatin – pistache ijs
€ 59,50 per persoon
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg
_______________________________________________________________
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Vitello tonato
Pastrami – soya – salade
Gebakken scampi -groene kruiden-look
***
Gelakte zalm– asperges – kriels
Gebakken eendeborst – gember en appeltjes – gratin aardappelen
Filet mignon of filet pur (+€ 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Nougat glacé met frambozencoulis
€ 59,50 per persoon
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg
_______________________________________________________________
(Jaarlijks verlof van 31 juli tot en met 14 augustus)
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Ravioli met champignons – ricotta
Tartaar van tonijn – limoen & dille
Schartongrolletjes – sausje van groene kruiden
***
Steak tartaar (rauw gehakt vlees)– salade - frietjes
Gebakken roggevleugel – spinazie – mousseline - frietjes
Filet mignon of filet pur (+ €7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Dessertbord van het huis
€ 59,50 per persoon
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg
_______________________________________________________________
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Grietfilet – zalf van pompoen
Carpaccio van zwaardvis – passievrucht
In filo gebakken brie – honing
***
Gebakken wijting – boschampignons - risotto
Ibericohaasje– porto bello – kroketjes
Filet mignon of filet pur (+ €7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Merveilleux van koffie & speculoos
€ 59,50 per persoon
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg
_______________________________________________________________
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Pasta Vongole – pulpo & chorizo
Wildterinne – brioche - vijgencompot
Haasje van leng – witte wijn saus - kruidenolie
***
Zeeduivel in filo – mousse van gerookte zalm - duchesse
Filet van rendier– kastanjesaus – huisgemaakte rostie
Filet mignon of filet pur (€ +7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Monchou met witte chocolade en passievrucht
€ 59,50 per persoon
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg
_______________________________________________________________
Gelieve allergieën op voorhand te melden bij uw reservatie aub.
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.
Op zaterdagmiddag vanaf 25 personen.
Alle voorwaarden vindt u hier.